Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Tekststickers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Tekststickers

Wil je graag een sticker met je eigen tekst? Bij Raamstickers-maken.nl kan het! Je kiest het gewenste product (max. 15, max. 25 of max. 50 tekens). Vervolgens vul je de gewenste tekst in, in het tekstveld, daarna kies je de letterhoogte, het lettertype en de gewenste kleur. Als laatste kun je nog kiezen of je de sticker gespiegeld of niet gespiegeld wenst te ontvangen. Kies je voor gespiegeld? Dan kun je de sticker aan de binnenzijde van een raam aanbrengen en is het vanaf de buitenzijde leesbaar.

Tekststickers voor een bedrijf

De tekststickers zijn zeer geschikt voor bedrijven. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je bedrijf op je ramen of deuren plakken om zo voor herkenbaarheid te zorgen. Het geeft een professionele uitstraling aan een bedrijfspand wanneer er met tekststickers wordt aangegeven welk bedrijf er gevestigd zit. Ook kun je als bedrijf zijnde de stickers gebruiken om voor overzichtelijkheid te zorgen binnen het pand, je kunt bijvoorbeeld de tekst ‘magazijn’ op de deur naar het magazijn plakken en de tekst ‘kantoor’ op de deur naar het kantoor. Verder kun je andere ruimtes zoals een kantine, toilet, vergaderruimte en receptie ook aangeven door middel van deze tekststickers.

Tekststickers voor thuis

Niet alleen voor bedrijven zijn de tekststickers ideaal, ook voor thuis zijn ze leuk en handig. Je kunt van de tekststickers naamstickers maken, je kunt kiezen voor leuke spreuken of inspirerende teksten of je kunt de stickers gebruiken om de deuren in huis te versieren. De stickers kun je op alle gladde, vlakke en vetvrije ondergronden aanbrengen. Middels het meegeleverde applicatiefolie kun je de stickers netjes en eenvoudig aanbrengen, het applicatiefolie zorgt er voor dat de letters op de juiste plek blijven zitten, het is op deze manier alleen nog aan jou om er voor te zorgen dat je de sticker recht aanbrengt.

Autostickers met tekst

Een autosticker als reclame? Of gewoon een gave tekst op je auto? Ook dat kan! Zolang het gedeelte wat je wilt beplakken maar glad, vlak en vetvrij is kun je de tekststickers daarop aanbrengen. Wil je graag je website bekend maken? Vul dan je website in als tekst! Je kunt de sticker eenvoudig op je auto plakken middels het applicatiefolie.

Hoe breng je een tekststicker aan?
1. Zorg er voor dat de ondergrond glad, vlak en vetvrij is.
2. Verwijder het schutvel, de plaklaag komt daarbij vrij.
3. Plak de sticker op de gewenste plek.
4. Veeg goed over de sticker heen zodat deze strak op de ondergrond geplakt zit. Dit kan met behulp van een rakel.
5. Verwijder nu voorzichtig het applicatiefolie en zorg er daarbij voor dat alle onderdelen op de ondergrond blijven hechten en er niets op het applicatiefolie achterblijft.
6. Wanneer je het applicatiefolie hebt verwijderd ben je klaar!