Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Raamstickers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Raamstickers ontwerpen met de Editor

Raamstickers zijn erg leuk om je raam op te vrolijken, om iets duidelijk te maken met een symbool, of om iemand te feliciteren met een geboorte of verjaardag. Soms is het erg lastig om raamstickers te vinden dat je graag op je raam wilt plakken. Hier kun je nu zelf raamstickers ontwerpen, geheel naar eigen wens!

Je kunt in de handige Smart Editor een eigen afbeelding uploaden, teksten invoegen en afbeeldingen uit de clipart toevoegen. Vervolgens kun je er voor kiezen om het te laten printen op transparant, wit, gezandstraald, goud of zilver raamfolie. Daarnaast kun je er nog voor kiezen om de sticker alleen te printen, alleen te snijden of om te printen en snijden.

Wil je nog meer stickers maken?

Behalve raamstickers kun jij ook zelf je plakletters en logo stickers maken. In de rubriek plakletters kun jij je eigen stickers ontwerpen. Schrijf bijvoorbeeld een leuke tekst voor op het raam bij de voordeur, je naam in sierlijke letters of ontwerp huisnummer stickers en maak het helemaal naar je eigen stijl. Zo creëer je iets heel origineels!

Als je een eigen bedrijf hebt, dan wil je deze natuurlijk wel herkenbaar maken en op laten vallen. Veel bedrijven hebben hun logo op de gevel of het raam staan. Jij kunt je bedrijf nog meer in het oog laten springen met een mooi op maat gemaakte logo sticker op het raam. Je kunt het logo uploaden, eventueel bewerken en door ons laten printen op een raamfolie naar keuze.

Kant-en-klare stickers kopen

Ben jij niet zo'n ster in ontwerpen? Dat hoeft ook niet! We hebben in iedere categorie mooie voorbeelden staan welke je kunt aanpassen of gelijk kunt bestellen. Ook vind je vele kant-en-klare stickers zoals de bloemen stickers en kerststickers. Wil je graag je tegels in de keuken of badkamer van een andere look voorzien? Bestel dan de tegelstickers.

De tegelstickers zijn erg gemakkelijk op te plakken en hebben allemaal een zeer unieke print. Zo hebben de stickers Arabische tegels prachtige geometrische vormen welke je veel terugziet in Oosterse steden zoals Marrakech, Damascus en Istanbul. Door deze kleurrijke tegelstickers met elkaar te combineren, geef jij het oppervlak een geheel andere sfeervolle uitstraling.