Neem ook een kijkje in onze andere webshops
 •  Snelle levering NL, BE, DE
 • Verzendkosten € 4,95
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice
 •  Snelle levering NL, BE, DE
 • Verzendkosten € 4,95
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice

Plakletters

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

1-60 of 67

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

1-60 of 67

Plakletters kopen? Maak heel gemakkelijk zelf letter stickers

Wil je graag je eigen huisnummer stickers en letter stickers ontwerpen? Of plakletters ontwerpen voor op het raam van je winkel? Je kunt je fantasie de vrije loop laten gaan want alles is mogelijk! In deze categorie kun je zelf heel eenvoudig plakletters maken en kopen. Je kunt je ontwerp uitwerken in de gebruiksvriendelijke Smart Editor.

Je kunt hiermee beginnen door op 'ontwerp nu' te klikken. Vervolgens kom je in de online Editor terecht. Hier kun jij je ontwerp uitwerken door teksten te maken, kleuren te gebruiken en vormen toe te voegen. Ook heb je de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden. Mocht je ergens een leuke tekst hebben gezien, dan kun je deze gemakkelijk uploaden en wij doen de rest! Als je klaar bent met ontwerpen, dan kun je je design eerst bekijken door op preview te klikken. De stickers worden op maat gemaakt en jij kunt zelf een folie kiezen.

Stickers drukken op een folie naar keuze  

Het folie waarop we de stickers drukken is niet alleen bedoelt voor binnengebruik. De folies zijn  van hoogwaardig kwaliteit en ook zeer geschikt voor buitengebruik. Zo kun jij je zelf ontworpen stickers bijvoorbeeld ook plakken op de buitenzijde van je deur, op je fiets of op je container! Wat dacht je bijvoorbeeld een sticker met je naam, huisnummer of een leuke afbeelding!

Je hebt de keuze uit zeven verschillende folies van het merk Aslan. Indien je meer informatie wenst over deze folies, kun je een kijkje nemen in de categorie Instructies. Hier worden de specificaties van het folie weergegeven en je vindt er een instructie voor het plakken van je raamfolie of plakletters. Het plakken van het raamfolie of de plakletters is heel eenvoudig en er wordt altijd een instructie meegeleverd!

Nog veel meer stickers maken

Plakletters maken is natuurlijk niet de enige optie dat wij je bieden. Je kunt nog veel meer stickers maken . Zo kun je zelf raamstickers of logo stickers ontwerpen. Je kunt je eigen foto of logo gebruiken! Je foto of logo kun je uploaden in de Smart Editor. Wil je een origineel raamfolie op je ramen plakken? Wij kunnen voor jou een tekst of afbeelding uit het raamfolie snijden waardoor je een zeer uniek raamfolie maakt. Leuk voor bijvoorbeeld op kantoor of bij je voordeur!

Als je het lastig vind om zelf stickers te ontwerpen, dan kun je gebruik maken van onze voorbeelden of een afbeelding uploaden uit de clipart. De voorbeelden kun je helemaal naar eigen wens bewerken. Ook de meeste afbeeldingen die in de Clipart staan kun je nog iets wijzigen door de kleuren te veranderen.

Wil je liever niet zelf iets ontwerpen? Het is bij ons ook mogelijk om kant-en-klare stickers te bestellen. We hebben ontzettend leuke raamstickers in het assortiment. Zelfs voor je saaie tegels in de badkamer of keuken hebben we een oplossing: tegelstickers . Door gebruik te maken van deze stickers geef je het hele oppervlak een geheel andere look! Een voordelige en super leuke oplossing voor je saaie ruimte!