Neem ook een kijkje in onze andere webshops
 •  Snelle levering NL, BE, DE
 • Verzendkosten € 4,95
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice
 •  Snelle levering NL, BE, DE
 • Verzendkosten € 4,95
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice

Letter stickers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-60 of 126

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-60 of 126

Letter stickers bestellen?


Maak je eigen letter stickers in onze editor. Namen, huisnummers, teksten... alles is mogelijk. Je kunt zelf de grootte van de letters bepalen. Ook de uitvoering, het soort folie, de kleur en het lettertype kun je allemaal zelf kiezen. 

Letter stickers zijn leuk voor thuis, plak bijvoorbeeld de cijfers van je huisnummer of de letters van je naam op je voordeur, zo kan iedereen zien dat het jouw huis is! Ook is het leuk om de namen van je kinderen op de slaapkamer deuren te plakken om zo te laten zien welke slaapkamer van wie is! Je kunt ook met letterstickers de naam van je pasgeboren baby op het wiegje of op de muren van de babykamer plakken. 

Voor bedrijven zijn letterstickers op de ramen een leuke optie om je bedrijfsnaam of adres te laten zien, zo weten al jouw bezoekers dat ze op het juiste adres zijn! Het geeft een professionele en strakke uitstraling. Voor bedrijven kan het ook handig zijn om bepaalde mededelingen op het raam te plakken zoals bijvoorbeeld de openingstijden en eventueel een telefoonnummer. 

Letterstickers zijn erg leuk op de ramen van je winkel! Maak bijvoorbeeld je eigen SALE stickers en plak die overal op je ramen zodat het voor bezoekers opvalt dat je artikelen in de aanbieding verkoopt! Je kunt ook je eigen stickers maken met: ''50% korting" en deze op je ramen plakken of bij de betreffende artikelen in je winkel opplakken. Voor winkels is het ook leuk om de naam van de winkel in grote, opvallende, versierde, zelf ontworpen letter stickers op de ramen te plakken. Je kunt de naam ook binnen, in je winkel terug laten komen op bijvoorbeeld alle deuren.

Letterstickers maken

In onze eenvoudige editor kun je meteen aan de slag! Voeg het woord of de tekst toe en maak het helemaal naar je eigen wens! Ben je klaar met ontwerpen? Bekijk dan een voorbeeld door op 'preview' te klikken. Tevreden? Voeg het ontwerp dan toe aan je winkelmandje! Heb je naast het laten drukken van letter stickers ook interesse in het drukken van raamstickers, een geboortesticker, logo stickers, plakletters of raamfolie snijden? Bekijk dan de andere categorieën!