Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Geboortestickers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Geboortestickers

Geboortestickers

Hoera! Er is een baby geboren. Dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Het is vaak aan de buren, vrienden of familie om de kersverse ouders te verrassen met een versiering in de tuin of in huis. Het is gebruikelijk om de baby te verwelkomen met een ooievaar in de tuin. Maar, je kunt de ouders nu op een nog persoonlijkere manier feliciteren. Wat dacht je van een heel mooi zelf ontworpen en op maat gemaakte geboortesticker voor op het raam! De geboorte sticker kun je zelf ontwerpen in onze Editor. Je kiest zelf het soort folie, de afmetingen en of je de sticker alleen geprint wilt hebben of geprint en gesneden.

Geboortestickers ontwerpen

Geboorte stickers ontwerpen, hoe doe je dat? Nou, dat is heel eenvoudig! In de Editor kun je zelf teksten en afbeeldingen invoegen. Kies uit onze Clipart bijvoorbeeld een afbeelding van een ooievaar, een kinderwagen of een baby en zet hier een felicitatie en de naam van de pasgeborene bij. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een afbeelding te uploaden. Een heel origineel idee is een geboortesticker met de afbeelding van het geboortekaartje er op.

Vind je het lastig om de sticker helemaal zelf te ontwerpen? Geen probleem. We hebben ook voorbeelden in de categorie staan. Deze voorbeelden kun je gebruiken en zelf aanpassen. Je kunt het voorbeeld aanklikken en vervolgens alleen de tekst veranderen.

Plakletters en stickers maken

Geboortesticker zijn er om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Wil je de ouders graag ook nog op een andere manier verrassen? Kijk dan eens in de rubriek Raamstickers. Hier kun je raamstickers en muurstickers ontwerpen. Je verrast de ouders echt met een muursticker met de naam van de baby. Interesse om naamstickers te ontwerpen? Kijk dan even in de bijbehorende categorie. Het is leuk om hier nog een afbeelding aan toe te voegen met een betekenis of een herinnering.

De ouders brengen de eerste periode veel tijd door in de babykamer dus dit is een zeer geschikt cadeau waar ze nog lang plezier van kunnen hebben! Naast het ontwerpen van raamstickers en muurstickers kun je in de Editor ook onder andere plakletters ontwerpen. Kortom, alles is mogelijk!

Naast een geboortesticker, raamstickers of plakletters is het ook mogelijk om logo stickers en deurstickers te bestellen. In onze categorie Stickers maken tref je allerlei mogelijkheden aan om de baby -of kinderkamer decoratief naar smaak in te richten. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de stickers naar keuze samenstelt.

Of je nou een geboortesticker op je ramen wilt plakken of op de muren en meubels in de babykamer, bij Raamstickers-Maken ben je op het juiste adres en kun je de stickers helemaal zo maken als je het zelf wilt! Erg leuk om te geven als kraamcadeau aan familie of vrienden die net een baby hebben gekregen maar ook erg leuk om zelf te maken en te bestellen om de geboorte van je eigen pasgeboren baby te vieren!