Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Deurstickers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Deurstickers

Kijk jij steeds maar tegen die ene saaie deur aan? Wordt het tijd voor meer kleur in je kamer? Ontwerp dan een deursticker op maat! Het ontwerpen van een deursticker is heel eenvoudig. Je gaat naar de online editor, voert de gewenste afmeting in, kiest een folie naar keuze en je kunt beginnen met je ontwerp!
Maak bijvoorbeeld een ontwerp met je naam of een mooi citaat. Je kunt ook een afbeelding of eigen foto gebruiken. Heb jij bijvoorbeeld mooie foto's van je vakantie die je graag wilt gebruiken, of misschien wel een foto van de kinderen? Een ander leuk voorbeeld is een geboortesticker voor op de deur. Wij kunnen het allemaal voor jou drukken op folie en geheel op maat maken!

In deze categorie vind je onze deurstickers. Je vindt hier mooie natuur afbeeldingen die gemaakt zijn in het bos of op het strand en afbeeldingen van de mooiste diersoorten maar ook deurstickers met houtprints die een mooie, stijlvolle uitstraling kunnen geven aan jouw interieur. Het assortiment wat je hier vindt is slechts een kleine greep uit ons totale assortiment, voor nog veel meer deurstickers kun je terecht in onze andere webshop: Deurstickers-webshop. In deze webshop vind je meer dan 1000 verschillende stickers in verschillende categorieën.

Ontwerp je eigen raamfolie

Heb jij in je kamer of kantoor een deur met een raam die je graag wilt beplakken met raamfolie? Ook het raamfolie kun je bij ons helemaal naar eigen stijl ontwerpen in het ontwerpprogramma. Zo kun je als bedrijf bijvoorbeeld de bedrijfsnaam uit het folie laten snijden, of logo stickers laten drukken.

Het ontwerpen van raamfolie is natuurlijk niet alleen bedoeld voor bedrijven. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om de namen van alle gezinsleden uit het raamfolie te laten snijden. Leuk voor op of naast de voordeur. Ook op raamfolie is het mogelijk om een foto te laten drukken. Laat een prachtige skyline door ons printen of de spelers en het logo van je favoriete voetbalclub. Plak deze vervolgens naast elkaar op de ramen. Voor voorbeelden kun je kijkje nemen in de rubriek Raamstickers.

Letter stickers bestellen

Ben je op zoek naar letter stickers voor op de brievenbus of op je container? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! In de categorie Letter stickers kun je de stickers ontwerpen en bestellen. In de editor kun jij je letter stickers maken door het gewenste lettertype en de kleuren te kiezen. De letter stickers zijn ook leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld op de deur van de keuken of de slaapkamer. Hiermee kun je aanduiden welke ruimte zich achter de deur bevindt.

Voordeursticker dementie

De eigen voordeur meenemen naar een zorginstelling kan ervoor zorgen dat demente ouderen zich eerder thuis zullen voelen in een instelling. Maak gemakkelijk een voordeursticker in de editor met de afbeelding van de voordeur en laat hem door ons printen en op maat snijden. 
Zorg er voor dat demente ouderen zich snel thuis voelen en voorzie het verzorgingshuis van voordeurstickers!