Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  •  Snelle levering NL, BE, DE
  • Verzendkosten € 4,95
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Reclame stickers

Reclame stickers


Wil je reclame stickers zoals korting stickers of sale stickers? In deze categorie vind je onze kant-en-klare reclame stickers. Met verschillende formaten, kleuren en teksten zijn de korting stickers ontworpen. In de tekst van het artikel vind je de grootte van de sticker en de overige details.

Heb je een bedrijf of een winkel? Dan heb je vast ook regelmatig speciale sale dagen of aanbiedingen die je graag met je klanten wilt delen. Heb je bijvoorbeeld de hele week 30% korting op het gehele assortiment? Plak dan grote stickers met 30% korting op je ramen! Ook de letters SALE kun je op je ramen plakken om zo je bezoekers te laten zien dat veel artikelen afgeprijsd zijn.

De stickers worden gemaakt van verschillende professionele materialen. Zo hebben we stickers gedrukt op transparante raamfolie, maar ook op witte raamfolie of op speciale gezandstraalde folie. Alle drie de folies hebben een verschillend resultaat. Kies je bijvoorbeeld een transparante folie, dan kunnen je klanten door het folie heen kijken, en dat is handig wanneer je bijvoorbeeld spullen in je etalage hebt staan die je niet wilt afschermen. Kies je echter voor een sticker van witte plakfolie, dan wordt de tekst/kleur weer wat duidelijker dan bij transparante stickers, hier kun je echter niet door heen kijken en deze stickers zijn niet dubbelzijdig geprint.

Hoe breng je een reclame sticker aan?
Dat is afhankelijk van de grootte en de uitvoering van de sticker. Heb je een sticker waarbij er delen uitgesneden zijn zoals letters of cijfers? Dan wordt de sticker met een zogenaamd applicatiefolie geleverd. Dit is een folie dat er voor zorgt dat de sticker netjes aangebracht kan worden. Heb je echter een simpele sticker zonder uitgesneden delen? Dan kan deze eenvoudig aangebracht worden zonder extra applicatiefolie. Heb je een grote sticker? Dan is het handig om de sticker niet in één keer van het schutvel te verwijderen, maar om slechts een stukje te verwijderen, dit op te plakken en vervolgens steeds een stukje verder te verwijderen om te voorkomen dat de sticker gaat kreuken of dat de plakzijde tegen elkaar aan komt.

Bestel je een kant-en-klare raamsticker? Dan wordt deze binnen 1 tot 3 werkdagen bij je bezorgd!