Welkom op de nieuwe website van Raamstickers-maken.nl!


Onze website is geheel vernieuwd! De lay-out is hier en daar wat aangepast, de collectie is enorm uitgebreid en ook de mogelijkheden zijn uitgebreider dan ooit! De website is momenteel nog steeds in onderhoud, nog niet alle opties kunnen gebruikt worden maar we verwachten dat de website binnen enkele weken geheel klaar is voor gebruik!

Momenteel kun je al wel van veel van onze nieuwe opties gebruikmaken. In dit blog vertellen we je welke nieuwe opties we aan de website hebben toegevoegd en hoe je deze kunt gebruiken.

1. De ‘Snel stickers maken’ optie.
Met onze vorige website merkten we dat de ‘uitgebreide’ editor niet voor iedereen gemakkelijk in gebruik was. Ook had niet iedereen de tijd om de stickers helemaal zelf te ontwerpen in de editor. Om deze reden hebben we de ‘snel stickers maken’ optie aan onze website toegevoegd. Met deze handige tool kun je in slechts 5 eenvoudige stappen je eigen sticker bestellen:
Stap 1: Vul de afmetingen van je sticker in.
Stap 2: Kies de gewenste uitvoering (de afbeeldingen laten een voorbeeld van de uitvoering zien).
Stap 3: Kies het gewenste materiaal (7 opties) en ook van deze materialen zie in de afbeeldingen een voorbeeld.
Stap 4: Maak een keuze tussen ‘gespiegeld’ of ‘niet gespiegeld’.
Stap 5: Upload je eigen afbeelding. In stap 5 kun je ook de keuze maken of je voor € 8,- extra wilt dat je ontwerp door ons gecontroleerd wordt op kwaliteit etc.

Heb je alle stappen gevolgd dan kun je je bestelling afronden en word je doorgelinkt naar onze check-out.

2. Eenvoudig voordeurstickers maken.
Onze website wordt erg vaak gebruikt voor het maken van voordeurstickers. Om deze reden hebben we in onze vernieuwde webshop standaard voordeurstickers aan ons assortiment toegevoegd. Je kunt in de categorie met voordeurstickers een voorbeeld kiezen die je mooi vindt, vervolgens vul je je eigen naam en/of huisnummer in en kies je in het keuzemenu het materiaal, de afmetingen en het lettertype. Heb je alle keuzes gemaakt dan kun je je sticker eenvoudig bestellen door op de bestelknop te drukken en zo word je doorgestuurd naar je winkelwagentje! (Ben je op zoek naar een groter assortiment met voordeurstickers? In onze andere webshop, deurstickers-webshop.nl vind je een uitgebreider assortiment)

3. Uitgebreide editor.
Dat we de eenvoudige ‘snel stickers maken’ optie aan onze nieuwe website hebben toegevoegd betekent niet dat we de uitgebreide editor zullen laten vervallen. We zijn bezig met het creëren van een geheel nieuwe editor met meer opties. De editor is momenteel nog niet klaar voor gebruik en daarom bieden we deze op dit moment nog niet aan. Zodra de editor klaar is voor gebruik zullen we dit duidelijk aangeven!

4. Assortiment.
Bij een nieuwe website hoort natuurlijk een nieuwe collectie! En daar hebben we zeker voor gezorgd. Het assortiment met kant-en-klare stickers hebben we aangevuld met een grote collectie nieuwe stickers. Wil je dus niet je eigen stickers ontwerpen? Dan heb je nu ook een ruime keuze in kant-en-klare stickers!
In het nieuwe assortiment vind je ook een nieuwe collectie met reclame stickers, heb je een bedrijfspand of winkel waar je graag wat aandacht mee wilt trekken? Plak dan deze gave stickers op je ramen en je valt zeker op! In deze collectie vind je onder anderen stickers met de tekst SALE in verschillende soorten en maten en ook KORTING stickers met verschillende percentages er bij.
Wat ook nieuw is in onze collectie zijn de sociale media stickers. Het gaat hierbij om stickers waarmee je je sociale media kunt promoten. Onder anderen stickers voor Facebook, Twitter, Instagram en Whatsapp vind je in verschillende varianten in ons assortiment. Je kunt bij deze stickers zelf je eigen naam invullen en de sticker zal verwerkt worden met jouw naam! Een sociale media sticker kun je op de ramen van je bedrijfspand plakken maar ook op je auto of bedrijf bus! Door sociale media stickers te gebruiken zullen je bezoekers eenvoudig zien op welke sociale media ze je kunnen volgen en wellicht houd je er meer volgers aan over!

 

Omdat de website momenteel nog in onderhoud is hanteren we voorlopig een langere levertijd. Bestel je op maat gemaakte/gepersonaliseerde raamstickers? Dan was de levertijd voorheen 3 werkdagen. Momenteel hanteren we een levertijd van 7 werkdagen. Zodra de website in het geheel klaar is wordt de levertijd weer verkort en zullen we de 3 werkdagen weer aanhouden. Bestel je kant-en-klare stickers, dan worden deze binnen één werkdag verzonden.

We wensen je veel plezier op onze vernieuwde website www.raamstickers-maken.nl en mocht je vragen hebben, onze klantenservice staat iedere werkdag van 09:00 uur tot 16:00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!