Nieuwe raamstickers editor

Het heeft even geduurd maar het is dan eindelijk zo ver... de nieuwe editor is live! In onze nieuwe editor is alles mogelijk en de editor is gebruiksvriendelijker dan ooit! In dit blog vertel ik je alles over deze nieuwe tool waarmee je je eigen stickers kunt ontwerpen.


Enige tijd geleden hebben we onze vernieuwde website aangekondigd, Raamstickers-maken.nl is in een nieuw jasje gestoken en we hebben daarbij ook gekeken naar een editor die voor onze klanten nóg meer mogelijkheden biedt en tevens gebruiksvriendelijk werkt. Ons team is aan de slag gegaan met het ontwerpen van een eigen editor waarin alles mogelijk is en dat is gelukt! In de editor kun je stickers maken, daarbij teksten toevoegen waarbij je keuze hebt uit verschillende lettertypes, plaatjes toevoegen en ook je eigen afbeelding uploaden en deze toevoegen aan je ontwerp. Je kunt op de centimeter precies invullen wat de afmeting van jouw eigen raamsticker moet zijn.

Hoe jouw raamsticker verwerkt zal worden is natuurlijk helemaal aan jou. We bieden daarom keuze aan in verschillende materialen. Je hebt de keuze uit melkglas raamfolie, gezandstraald raamfolie, transparant raamfolie, one-way-vision folie en wit folie. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je het ontwerp gesneden, uitgesneden, geprint of geprint en gesneden wenst te ontvangen. Bij iedere uitvoering wordt een afbeelding weergegeven ter verduidelijking.

Twijfel je over de kwaliteit van jouw ontwerp? Speciaal daarvoor bieden we als laatste optie een extra controle aan. Voor € 8,- extra kun je kiezen om je ontwerp te laten controleren op kwaliteit. Wij zullen je design dan bekijken en de kwaliteit beoordelen. Mocht de kwaliteit wazig worden op de door jou gekozen afmeting dan nemen wij daarover contact met u op.

Hoe werkt de editor?
1. Kies de gewenste afmetingen. De vorm van je design wordt nu hierop aangepast.
2. Klik op 'Tekst' wanneer je een tekst aan je ontwerp wilt toevoegen. Het veld waarin je het lettertype en de grootte kunt kiezen komt nu tevoorschijn.
3. Onder het kopje 'Tekst' vind je twee opties om abeeldingen toe te voegen. Via 'Plaatjes toevoegen' kun je afbeeldingen toevoegen die standaard in onze editor worden aangeboden. De optie hieronder 'Eigen afbeelding uploaden' is de optie die het mogelijk maakt om je eigen afbeelding te uploaden. Je kunt via deze optie een foto kiezen uit je eigen bestanden.
4. Voeg eventueel een vorm toe aan je design via 'Voeg een vorm toe'.
5. Via 'Uw huidige keuze' kun je zien welke opties je hebt gekozen. Hier heb je tevens de mogelijkheid om voor 'extra controle' te kiezen, zodat de kwaliteit van je ontwerp wordt gecontroleerd voordat deze wordt verwerkt.